Sålda fastigheter

 • Altuna Björsbo 1

  Altuna Björsbo 1, Enköping

  Fin gård med åker och betesmark väl samlad runt stallet. På gården har det bedrivits uppfödning, träning och tävling med Islandshästar. Stallanläggning med 10 boxar och lösdriftsstall för totalt ca 25 hästar. Belyst ridbana och ovalbana samt ekonomibyggnader med lada, magasin och maskinhall. Två bra bostäder med fin trädgård i ett högt läge och med utsikt över marken.
  TypJordbruk
  Totalareal52 hektar
 • HitCounter
 • Tånga 66

  Tånga 66, Östhammar

  Söderboda ligger vackert i skogen med utsikt över den egna marken. Bostaden ligger på en liten höjd med uppvuxen trädgård som är omgärdad av stora lövträd. Gården har el och eget vatten men är i övrigt inte moderniserad. Ladan ger bra med plats men är inte överdrivet stor. Marken ligger samlad i ett skifte och kan vara grund för egna odlingar och djur men kan också arrenderas ut till säljaren eller andra grannar i omgivningen. Skogen är i varierande åldrar och en del är nyligen avverkat så där kommer det snart att vara ungskog.
  TypJordbruk
  Antal rum2
  Boarea60 m2
  Totalareal10 hektar
  Område4,5 mil NO Uppsala
 • HitCounter
 • Vigelsbo 65

  Vigelsbo 65, Östhammar

  Egendomen Vigelsbo 537 ha. Arealen består av ca 400 ha skog med ett virkesförråd om 203 m3sk/ha vilket ger ett totalt virkesförråd på cirka 81.500 m3sk. Väl samlad areal. Boende i herrgårdsmiljö.
  Totalareal526 hektar
 • HitCounter
 • Myra 102

  Myra 102, Östhammar

  Avstyckad gård med stora möjligheter för företagaren, men även för den enbart som enbart önskar en vacker boendeplats med gott om utrymme. På fastigheten finns en bra bostad samt en isolerad verkstad om cirka 105 m² med kontorsdel. Fastigheten har en vacker gårdsbild med flera ekonomibyggnader som samtliga har bra tak och är i gott skick. På fastigheten finns stora möjligheter att kombinera såväl motor- som djurintresse men även möjlighet för företagaren att ha egen verkstad eller lager i närhet av bostaden. Möjligheterna att inreda djurstall i ekonombyggnaderna är goda. För en köpare finns eventuellt möjligheten att köpa eller arrendera mer mark till fastigheten. Fastigheten genomgår avstyckning under försäljningsprocessen. Den slutgiltiga arealen som säljs kommer vara cirka 3,8 hektar. Den exakta arealen kommer att fastställas i samband med avstyckningen. För mer information kontakta ansvarig mäklare.
  Antal rum4
  Boarea170 m2
  Totalareal83 hektar
  OmrådeÖsterbybruk
 • HitCounter
 • Skarpösby 104

  Skarpösby 104, Östhammar

  Avstyckad gård med bostad och ekonomibyggnader. Rymlig bostad, ca 153 m², 5 rum och kök och hel källare. Ladugård/lada, ca 250 m² och garage. Arealen på den nybildade fastigheten beräknas bli ca 2 700 m².
  TypAvstyckad gård
  Antal rum5 rum, varav 4 sovrum.
  Boarea153 m2
  OmrådeAlunda
 • HitCounter
 • Götbrunna Ängby 5

  Götbrunna Ängby 5, Uppsala

  Välskött och trevlig mindre gård belägen med bra pendlingsavstånd till Uppsala. Fastigheten är belägen vid vägens slut, i utkanten av byn Haga cirka 30 km norr om Uppsala. På fastigheten finns en bra bostad om cirka 155 m², med stort kök, 4 rum och stor tvättstuga/groventré. Bostaden har genomgående bra standard och skick då den genomgått betydande renoveringar och ombyggnationer de senaste åren. Hela bostaden har golvvärme som värms med jordvärmepump, vilket ger mycket låga driftskostnader. Fastigheten har bra möjligheter till hästhållning då arealen är cirka 2,4 hektar varav cirka 2 hektar nyttjas som hagmark. På fastigheten finns även ett bra bestånd av ekonomibyggnader, bland annat stall med tre boxplatser, lösdriftsmöjligheter och ridbana. Det finns även en rymlig maskinhall som är möjlig att inreda till verkstad eller garage. Det finns även en lada samt stora hundgårdar och fristående isolerat hundhus.
  Antal rum5
  Boarea155 m2
  Totalareal2 hektar
 • HitCounter
 • Söderby 135

  Söderby 135, Östhammar

  Gård om cirka 55 ha fördelat på 36 ha skog samt 14 ha åker och bete belägen cirka 9 km från Österbybruk. Gårdscentrumet är vackert beläget på en höjd där vägen slutar. Fastighetens dominerande inriktning är skog men det finns även goda möjligheter för mindre djurhållning eller annan verksamhet som kräver ytor och arealer. På fastigheten finns en bostad om cirka 150 m² fördelad på 4 rum och kök. Bostaden är i gott skick med nytt badrum och nya fönster men har, i övrigt, en äldre standard så visst behov av ytskiktsrenovering förekommer. På gården finns ekonomibyggnader med stora möjligheter att inreda verkstad eller stall för häst och får. Fastigheten har god arrondering och skogen har bra tillgänglighet med bra bilvägar. Fastighetens virkesförråd uppgår till cirka 4600 m³sk vilket ger ett medeltal om 124 m³sk per ha. En stor del av virkesförrådet är medelålders gallringsskogar vilket ger en köpare stora möjligheter att själv forma sitt framtida skogsbestånd. Det finns ett rekommenderat avverkningsförslag på cirka 2600 m³sk. Fastighetens jakträtt ingår idag i det lokala jaktlaget som jagar på cirka 600 hektar. Det finns en god stam av vildsvin, älg och rådjur. Skog och mark kan besiktas i egen regi. Anmäl ert intresse till ansvarig mäklare för att boka visning av byggnaderna.
  Antal rum4
  Boarea148 m2
  Totalareal53 hektar
 • HitCounter
 • Mälbo 201

  Mälbo 201, Tierp

  Mycket välskött gård belägen i Vendel. Fastigheten omfattar cirka 31 hektar åker och 19 hektar skog. I den den nyupprättade skogsbruksplanen finns ett förslag på föryngringsavverkning av drygt 1000 m³sk. Fastigheten har en stor bostad med god standard och många ekonomibyggnader som samtliga är väl underhållna med stora användningsmöjligheter.
  TypJordbruk
  Antal rum8
  Boarea208 m2
  Totalareal54 hektar
  OmrådeVendel
 • HitCounter
 • Bredgården Stentorpet 38

  Bredgården Stentorpet 38, Uppsala

  Fastighet belägen nära Vattholma. 32 hektar fördelat på 20 hektar skog samt 12 hektar åker och övrig mark. Fastigheten är välarronderad med all mark samlad i ett skifte. Bostad om cirka 100 kvadratmeter samt torpstuga och enkla ekonomibyggnader. Fastigheten försäljs på uppdrag av Allmänna Arvsfonden. Fastigheten kan förvärvas av juridisk person. Fastigheten beskrivs mer ingående i bifogade pdf filer i form av skogsplan, kartor m.m. på fastighetsmäklarens hemsida.
  TypSkog och åker
  Totalareal32 hektar
  Område2,5 mil norr om Uppsala
 • HitCounter
 • Skog i

  Skog i, Leksand

  47 ha skogsmark med 5 800 m³sk med en medelbonitet på 5,9 m³sk/ha. Fastigheten är under bildande och kan köpas som egen fastighet eller läggas till en annan fastighet i området. Skogen har en väl samlad ägovidd efter omarrondering och har en nybyggd skogsbilväg som slutar på skiftet med en vändplan.
  TypSkogsmark
 • HitCounter
 • Gamla Rörviksvägen 2

  Gamla Rörviksvägen 2, Norrtälje

  Rörvik ligger i Norrtäljes norra skärgård med bara 200 m från Rörviksfjärden. Havsviken mynnar ut i Björköfjärden som sedan leder vidare mot Väddö kanal i norr och Ålands hav i söder. Bostaden ligger på en stor tomt med egen uppfart från landsvägen. Närhet till havet med bad och sjöliv och ca 2,5 mil från Norrtälje.
  TypFriliggande villa
  Antal rum5 rum.
  Tomtarea4 166 m2
 • HitCounter
 • Skuttunge-Brunnby 206

  Skuttunge-Brunnby 206, Uppsala

  Lantligt belägen villa strax utanför Björklinge! En rymlig och välplanerad villa belägen strax utanför Björklinge med närhet till samhället och dess service, men samtidigt belägen med omedelbar närhet till skog och natur. Fastigheten ligger i en mindre by där omgivningen domineras av vacker skogsmiljö och öppna landskap. Byn är lugn med väldigt lite trafik på väg med återvändsgränd. Detta ger bra möjligheter att öppna dörren och låta barnen leka fritt på tomten eller i den angränsande skogen. Huset har varit i säljarens ägo under en längre tid och löpande underhåll har skötts exemplariskt genom åren. Dessutom har vissa renoveringar utförts, bland annat är badrummet är renoverat 2003 och köket helrenoverat 2010. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora ytor för social samvaro. Centralt i huset finns en täljstenskamin, installerad 2015, vilken ger behaglig värme och mysig atmosfär. På bottenvåningen finns tre möjliga sovrum, varav ett stort och två mindre. Övervåningen har två större sovrum samt en hall med stora förvaringsutrymmen. På tomten finns garage, carport samt ett isolerat förråd med möjligheter att inreda till övernattningsstuga eller tonårsboende. Från fastigheten är det nära till busshållplats där busslinje 104 stannar. Bussen har regelbundna avgångar till centrala Uppsala. Det är cirka 2 km till Björklinge där det finns ytterligare 3 busslinjer med täta avgångar till Uppsala. Med bil tar det cirka 20 min till Uppsala. Anmäl ert intresse snarast för att ta del av ytterligare information och boka en plats på visningen!
  TypFriliggande villa
  Antal rum6 rum, varav 4 sovrum
  Boarea150 m2
  Tomtarea2 086 m2
 • HitCounter
 • Sätra 1:13 Västland

  Sätra 1:13 Västland, Tierp

  Skogsfastighet i ett sammanhållet område. 8 ha produktiv skogsmark. Virkesförråd om 1843 m3sk / 230 m3sk / ha. Bonitet 8,2.
  Totalareal9 hektar
 • HitCounter
 • Bälinge-Nyby 1

  Bälinge-Nyby 1, Uppsala

  Villa med utrymmen för en familj, två garage i suterrängplan och med installerad bergvärme. Uppvuxen trädgårdstomt i fint läge.
  TypFriliggande villa
  Antal rum5 rum, varav 3 sovrum
  Boarea121 m2
  Tomtarea1 855 m2
 • HitCounter
 • Åkerby-Uggelsta 109

  Åkerby-Uggelsta 109, Uppsala

  Gården Åkerby-Uggelsta. Belägen strax utanför och inom synavstånd till Uppsala. Enskilt beläget med markarealen direkt i anslutning runt omkring gården. 7,5 ha mark med åker och betesmark samt vackra ålindor utefter ån.
  TypJordbruk
  Totalareal7 hektar
  OmrådeGård nära Uppsala
 • HitCounter
 • Norrby 147

  Norrby 147, Östhammar

  Gård i högt och vackert läge med utsikt över 25 ha betesmark och åker. Bostad med 4 rum och kök. Stall med 4 boxar, bra maskinhall och 5 ha skog.
  Typ31 ha Hästgård Österbybruk
  Totalareal31 hektar
  OmrådeÖsterbybruk
 • HitCounter
 • Västland

  Västland, Tierp

  Mark nära Västlands kyrka
  TypÅker och skogsmark
  OmrådeNorr om Tierp
 • HitCounter
 • Bäling 286

  Bäling 286, Nordanstig

  En fin fastighet för den som vill äga skog och ha en lugn plats att vara på. Fastigheten är under bildande genom försäljning av fastigheten Bäling 14:1 och med skogsmark från Djursta 4:6. Marken ligger i ett sammanhängande område som genomkorsas av en samfälld väg. På marken finns en stuga lämplig för rast och rekreation. Stugan har rum och kök med både kamin och vedspis och köksinredning.
  TypSkogsmark
  Antal rum2
  Boarea32 m2
  Totalareal25 hektar
  OmrådeGnarp
 • HitCounter
 • Rångsta 9 & 11

  Rångsta 9 & 11, Uppsala

  Välskött gård ca 48 ha därav ca 30 ha åker och 15 ha skog. Trevlig bostad samt en sidobostad med renoveringsbehov. Ekonomibyggnader för yrkesmässig användning eller diverse fritidsaktiviteter.
  TypVälvårdad gård
  Totalareal46 hektar
  OmrådeBjörklinge 2,5 mil N Uppsala
 • HitCounter
 • Griggebo 240

  Griggebo 240, Tierp

  Skogsfastighet om 125 ha belägen cirka 6 km från Skärplinge. På fastigheten finns två bra bostäder samt en friliggande bastu med konferensrum. Fastigheten har flera ekonomibyggnader; ladugård, lada, och magasin. Dessutom har fastigheten ett eget sågverk (Logosol) med niometers sågbord. Marken uppdelad på 86,5 ha skog, 5,5 ha åker/bete och 27 ha myr är relativt väl samlad och har ett utbyggt vägnät. Virkesförrådet uppgår till cirka 11850 m³sk. På fastigheten finns ett rekommenderat avverkningsförslag om cirka 5300 m³sk slutavverkning. Fastighetens jakträtt är för närvarande upplåten till det lokala jaktlaget där köparen erbjuds plats. På fastigheten finns en god stam av älg, vildsvin och rådjur.
  TypSkogsfastighet
  Totalareal120 hektar
 • HitCounter
Visar 1-20 av 98 objekt.