Fastigheter till salu

 • Vigelsbo 65

  Vigelsbo 65, Östhammar

  Pris35 000 000 kr
  Egendomen Vigelsbo 537 ha. Arealen består av ca 400 ha skog med ett virkesförråd om 203 m3sk/ha vilket ger ett totalt virkesförråd på cirka 81.500 m3sk. Väl samlad areal. Boende i herrgårdsmiljö.
  Totalareal526 hektar
 • HitCounter
 • Skuttunge-Brunnby 206

  Skuttunge-Brunnby 206, Uppsala

  Pris2 695 000 kr
  Lantligt belägen villa strax utanför Björklinge! En rymlig och välplanerad villa belägen strax utanför Björklinge med närhet till samhället och dess service, men samtidigt belägen med omedelbar närhet till skog och natur. Fastigheten ligger i en mindre by där omgivningen domineras av vacker skogsmiljö och öppna landskap. Byn är lugn med väldigt lite trafik på väg med återvändsgränd. Detta ger bra möjligheter att öppna dörren och låta barnen leka fritt på tomten eller i den angränsande skogen. Huset har varit i säljarens ägo under en längre tid och löpande underhåll har skötts exemplariskt genom åren. Dessutom har vissa renoveringar utförts, bland annat är badrummet är renoverat 2003 och köket helrenoverat 2010. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora ytor för social samvaro. Centralt i huset finns en täljstenskamin, installerad 2015, vilken ger behaglig värme och mysig atmosfär. På bottenvåningen finns tre möjliga sovrum, varav ett stort och två mindre. Övervåningen har två större sovrum samt en hall med stora förvaringsutrymmen. På tomten finns garage, carport samt ett isolerat förråd med möjligheter att inreda till övernattningsstuga eller tonårsboende. Från fastigheten är det nära till busshållplats där busslinje 104 stannar. Bussen har regelbundna avgångar till centrala Uppsala. Det är cirka 2 km till Björklinge där det finns ytterligare 3 busslinjer med täta avgångar till Uppsala. Med bil tar det cirka 20 min till Uppsala. Anmäl ert intresse snarast för att ta del av ytterligare information och boka en plats på visningen!
  TypFriliggande villa
  Antal rum6 rum, varav 4 sovrum
  Boarea150 m2
  Tomtarea2 086 m2
 • HitCounter
 • Strand 230

  Strand 230, Falun

  Pris4 600 000 kr
  Fastighet belägen i Strand cirka 20 km från centrala Falun. Gården är vackert belägen med utsikt över Vikasjön där den även har egen strandlinje. Bostadshuset har många stora rum och har genomgått en betydande renovering med bland annat nytt kök, ny fasad och nya fönster. På fastigheten finns stall med 12 boxplatser, egen ridbana och 7 hektar åkermark. Det finns även ett stort garage med dubbla portar och bra med utrymme för egen verkstad.
  Antal rum11
  Boarea300 m2
 • HitCounter
 • Rävnäs 108B

  Rävnäs 108B, Tierp

  Pris8 000 000 kr
  Gården var tidigare ägd av Stora Kopparberg och har friköpts och brukats av familjen i flera generationer. Mjölkproduktion och potatis är de dominerande produktionsinriktningarna för områdets lantbruk och så har det även varit på den här gården. Potatisodlingen i egen regi är avvecklad och mjölkproduktionen har i stället byggts ut i omgångar under åren. Den senaste utbyggnaden gjordes 2007 då ligghallen med mjölkgrop byggdes. Det finns ett gott samarbete med gårdarna i närheten med maskinsamverkan och rullande markbyte med Upplands Potatis som odlar potatis på lämpliga jordar. Vallodlingen dominerar växtodlingen och gräset lagras i korv eller rundbal för att ingå i fullfoder till mjölkkor och ungdjur. Gårdens marker sträcker sig ända ner till Karlholmsfjärden där betesmarkerna ingår i ett Natura 2000 område.
  TypJordbruk
  Antal rum5
  Boarea136 m2
  Totalareal104 hektar
 • HitCounter
 • Hammersta 13

  Hammersta 13, Nynäshamn

  Pris10 000 000 kr
  Markområde med sjöutsikt mot Landfjärden. Markområdet utgörs i dag av skogsmark i en sluttning, där det är möjligt att placera ett flertal tomter med sjöutsikt mot Landfjärden. Området kommer att detaljplaneras för en större utbyggnad av bostäder där Kolbotten 1:8 ligger i bästa läge.
  TypTomtområde
  Tomtarea50 000 m2
 • HitCounter
 • Finnerånger 126

  Finnerånger 126, Tierp

  Pris6 000 000 kr
  Bra produktionsgård för kött och mjölk, hästar m.m Anpassad för c:a 100 kor samt rekryteringsdjur och uppfödning av 30-40 stutar.
  TypGård i norra Uppland
  Totalareal74 hektar
  OmrådeKarlholm, Norra Uppland
 • HitCounter
Visar 1-6 av 6 objekt.