Fastigheter till salu

 • Finnerånger 126

  Finnerånger 126, Tierp

  Pris6 000 000 kr
  Bra produktionsgård för kött och mjölk, hästar m.m Anpassad för c:a 100 kor samt rekryteringsdjur och uppfödning av 30-40 stutar.
  TypGård i norra Uppland
  Totalareal74 hektar
  OmrådeKarlholm, Norra Uppland
 • HitCounter
 • Skarpösby 108

  Skarpösby 108, Östhammar

  Pris650 000 kr
  Högst i byn ligger den här fina sommarstugan med utsikt över markerna. Stugan har två sovrum vardagsrum och kök samt en bra gäststuga. Tomten är lättskött med både gräsmattor och naturtomt. Det är fina omgivningar med ett växlande jordbrukslandskap och med många permanentboende.
  TypFritidshus
  Antal rum3 rum, varav 2 sovrum
  Boarea45 m2
  Tomtarea1 406 m2
  Område4,5 mil NO Uppsala
 • HitCounter
 • Hensviksvägen 26

  Hensviksvägen 26, Norrtälje

  Pris1 800 000 kr
  Trevlig fritidsfastighet nära Östersjön. På fastigheten finns ett fritidshus från 2012 om cirka 30 kvadratmeter uppfört. Huset är i mycket gott skick, fullt utrustat för sommarboende med stora möjligheter att göra om till heltidsboende. Fastigheten omfattar 16 hektar mark, som till största delen är skogsmark, främst bevuxen med vacker tallskog. Marken är till stor del bergbunden men utan stora block och stenar så både promenad och drivningsförhållande för virke är goda. Anslutningen till allmän bilväg är bra vilket gör tillgängligheten god. Skogen är huvudsakligen äldre medelålder så en framtida ägare har stora möjligheter att forma beståndet genom gallringar och skörda framtida avkastningar. Från fastigheten är det knappt 3 km till marinan i Herräng där det finns gott om båtplatser och möjlighet att ta sig vidare ut i Roslagens skärgård. Dessutom finns flertalet badplatser och vackra naturupplevelser i området. Skog och mark kan besiktas i egen regi. Anmäl ert intresse till ansvarig mäklare för att boka visning av bostaden och få mer information om försäljningsprocessen.
  Antal rum2
  Boarea30 m2
  Totalareal15 hektar
 • HitCounter
 • Hagavägen 8

  Hagavägen 8, Norrtälje

  Pris5800000 kr
  På fastigheten har det varit Bed & Breakfast och vandrarhem under många år. Med ett lugnt och vacker läge mitt i Roslagen är det nära till mycket som finns utmed kusten, men ändå avskilt. Det finns flera byggnader med ett varierat utbud av verksamheter och en stor tomt som omfattar både stora gräsytor och skog.
  TypLokalfastighet, Bostad
  Boarea1282 m2
  Tomtarea29 708 m2
 • HitCounter
 • Rävnäs 108B

  Rävnäs 108B, Tierp

  Pris8 000 000 kr
  Gården var tidigare ägd av Stora Kopparberg och har friköpts och brukats av familjen i flera generationer. Mjölkproduktion och potatis är de dominerande produktionsinriktningarna för områdets lantbruk och så har det även varit på den här gården. Potatisodlingen i egen regi är avvecklad och mjölkproduktionen har i stället byggts ut i omgångar under åren. Den senaste utbyggnaden gjordes 2007 då ligghallen med mjölkgrop byggdes. Det finns ett gott samarbete med gårdarna i närheten med maskinsamverkan och rullande markbyte med Upplands Potatis som odlar potatis på lämpliga jordar. Vallodlingen dominerar växtodlingen och gräset lagras i korv eller rundbal för att ingå i fullfoder till mjölkkor och ungdjur. Gårdens marker sträcker sig ända ner till Karlholmsfjärden där betesmarkerna ingår i ett Natura 2000 område.
  TypJordbruk
  Antal rum5
  Boarea136 m2
  Totalareal104 hektar
 • HitCounter
 • Hammersta 13

  Hammersta 13, Nynäshamn

  Pris10 000 000 kr
  Markområde med sjöutsikt mot Landfjärden. Markområdet utgörs i dag av skogsmark i en sluttning, där det är möjligt att placera ett flertal tomter med sjöutsikt mot Landfjärden. Området kommer att detaljplaneras för en större utbyggnad av bostäder där Kolbotten 1:8 ligger i bästa läge.
  TypTomtområde
  Tomtarea50 000 m2
 • HitCounter
Visar 1-6 av 6 objekt.