Fastigheter till salu

 • Linanäsvägen 38, Kan förvärvas av juridisk person.

  Linanäsvägen 38, Kan förvärvas av juridisk person., Österåker

  Pris10 500 000 kr
  Gården är en av de större på Ljusterö med gårdscentrum i ett högt och vackert läge. Huvudbyggnaden och sidobostaden är från 1800 talet och ger gården en en härlig atmosfär. Gården har del i flera samfälligheter, bland annat ångbåtsbryggan som ligger vid Marumsfjärden, som har bra segeldjup även för större båtar. Marken ligger väl samlad i ett område och är tillgänglig med samfällda och egna vägar.
  TypJordbruk
  Totalareal95 hektar
  OmrådeLjusterö
 • HitCounter
 • Stångarö 49

  Stångarö 49, Nykvarn

  Pris8 000 000 kr
  Stångarö 49 med totalt 61,4 hektar ligger i Turinge socken i Nykvarns kommun. Fastigheten är belägen ca 5 km nordväst om Södertälje samt ca 8 km nordost om Nykvarn. Det finns ett bostadshus samt ett antal ekonomibyggnader. Fastigheten gränsar till Malmsjön där det finns en privat bad strand med tillhörande brygga. Jakt och fiskerätten följer fastigheten.
  TypJordbruk
  Boarea84 m2
  Totalareal61.4 hektar
 • HitCounter
 • Istorp / Broby

  Istorp / Broby, Mark

  Pris220 000 kr
  2 ha utmärkt åkermark i ett skifte. Södergräns i Lillån.
  TypÅkerskifte i Istorp
  Totalareal2 hektar
  OmrådeIstorp / Broby
 • HitCounter
 • Rävnäs 108B

  Rävnäs 108B, Tierp

  Pris8 000 000 kr
  Gården var tidigare ägd av Stora Kopparberg och har friköpts och brukats av familjen i flera generationer. Mjölkproduktion och potatis är de dominerande produktionsinriktningarna för områdets lantbruk och så har det även varit på den här gården. Potatisodlingen i egen regi är avvecklad och mjölkproduktionen har i stället byggts ut i omgångar under åren. Den senaste utbyggnaden gjordes 2007 då ligghallen med mjölkgrop byggdes. Det finns ett gott samarbete med gårdarna i närheten med maskinsamverkan och rullande markbyte med Upplands Potatis som odlar potatis på lämpliga jordar. Vallodlingen dominerar växtodlingen och gräset lagras i korv eller rundbal för att ingå i fullfoder till mjölkkor och ungdjur. Gårdens marker sträcker sig ända ner till Karlholmsfjärden där betesmarkerna ingår i ett Natura 2000 område.
  TypJordbruk
  Antal rum5
  Boarea136 m2
  Totalareal104 hektar
 • HitCounter
 • Hulatorp Heden 2

  Hulatorp Heden 2, Mark

  Pris1 300 000 kr
  Hulatorp 3:5. Strategiskt placerad fastighet på 2,7 ha - utan byggnader. Nuvarande ägare har beviljats bygglov för verksamhetslokal på 394 m².
  Typ2,7 ha med bygglov
  Totalareal2.7 hektar
  Område1 km norr Björketorp
 • HitCounter
Visar 1-5 av 5 objekt.