Om egendomsmäklarna Falköping / Lidköping

Vi är ett fastighetsmäklarkontor som är specialiserade på jordbruk, skogsfastigheter, djurgårdar, hyreshus samt industrifastigheter främst i västra delen av Sverige.

Vi är 2 st auktoriserade fastighetsmäklare som jobbar gemensamt från två kontor, Falköping respektive Lidköping. Vi samarbetar givetvis även rikstäckande med våra övriga kontor.

Har Ni intresse av att hitta ett jord- och skogsfastigheter i Sverige, så står vi givetvis gärna till Er tjänst. Ni kan leta bland våra nu aktuella objekt eller höra av Er till oss och tala om vad Ni söker så skall vi lägga in Er i våra register. När vi ser att ett lämpligt objekt dyker upp så kan vi skicka över en beskrivning.

För villaförsäljning samarbetar vi med Madelene Soneby och Tohmy Pettersson på Mäklarhuset Falköping som vi delar lokaler med.

 
TOR SIGFRIDSSON
Reg. Fastighetsmäklare
 
Jag är utbildad lantmästare och har arbetat som Jord & Skogsmäklare under 25 års tid i västra Sverige både inom försäljning, värdering och förvaltning. Jag har sedan 1993 drivit EgendomsMäklarna i Falköping. Genom mångårigt arbete i bygden har jag en god lokalkännedom samt ett brett kontaktnät med banker, finansinstitut och jord & skogsnäringen. Parallellt med mäkleriet driver jag ett aktivt jordbruk strax utanför Falköping.
 
Tel (växel): 0515 - 72 16 30
Mobil: 0708 - 37 14 90
tor@egendomsmaklarna.se

 

Kontakta oss gärna!